Όροι χρήσης

αναρτήθηκε σε: Πληροφορίες | 0

Όροι Χρήσης

Το www.anmcreations.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που εδρεύει στην Παιανία Βασιλέως Γεωργίου 58-60 με ΑΦΜ: 061243889 & ΔOY: Κορωπίου.

 

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα  του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης που ισχύουν στην περίπτωση τηλεφωνικών παραγγελιών ή παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.anmcreations.com.

 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης, διότι η περιήγηση στην ηλεκτρονική σελίδα www.anmcreations.com σημαίνει ότι συμφωνείτε και συναινείτε με αυτούς.

Μεταβολές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.anmcreations.com  έχει το δικαίωμα να αλλάξει αλλά και να τροποποιήσει  τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, τη διαδικασία πληρωμής, αλλαγής, επιστροφής, ακυρώσεις και αντικατάστασης ελαττωματικών εμπορευμάτων της ιστοσελίδας του ή και κάποιες από τις διαδικασίες που μπορείτε να βρείτε στις γενικές- επιπλέον πληροφορίες. Τέτοιες αλλαγές μπορούν να έχουν ισχύ άμεσα, δηλ. αμέσως μετά την τροποποίηση και δημοσίευση τους στη ιστοσελίδα μας.  Η χρήση της σελίδας από το χρήστη μετά από κάθε τέτοια αλλαγή σημαίνει και την αποδοχή των αλλαγών και τροποποιήσεων. Επίσης το διαδικτυακό κατάστημα μας έχει το δικαίωμα να αλλάξει, να τροποποιήσει ή να καταργήσει φωτογραφίες ή τιμές σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων ή και των υπηρεσιών από τους συνεργάτες του.
 

 

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anmcreations.com δεσμεύεται να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της. Όλα τα στοιχεία που λαμβάνουμε από εσάς χρησιμοποιούντα μόνο για τις ανάγκες εκτέλεσης και αποστολής της παραγγελίας σας και για κανέναν άλλο λόγο.

 

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη ή επισκέπτη του διαδικτυακού καταστήματος υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997).
 

 

Προστασία

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.anmcreations.com καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιείται μέσα σε αυτή διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, από τους νόμους που ρυθμίζουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές από απόσταση και την προστασία του καταναλωτή.

 

Σωστές αγορές

Ως  επισκέπτες ή καταναλωτές του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.anmcreations.com οφείλετε να κάνετε την σωστή επιλογή προϊόντος σύμφωνα με το σκοπό χρήσης του να διαβάζετε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος, την τιμή και τι περιλαμβάνεται σε αυτή.
 

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.anmcreations.com όπως τα κείμενα, οι εικόνες, οι φωτογραφίες, τα εμπορικά σήματα και τα γραφικά αποτελούν  αποκλειστική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.anmcreations.com και των συνεργατών του. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή των συνεργατών του. Προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

 

Επικοινωνία σχετικά με τη μακέτα του προσκλητηρίου

Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της παραγγελίας του προσκλητηρίου, σας στέλνουμε e–mail με όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε από εσάς για να προχωρήσουμε στη δημιουργία της μακέτας. Στη συνέχεια σας στέλνουμε το προσχέδιο της μακέτας και περιμένουμε απάντησή σας με e-mail στο anmcreations@hotmail.com με τις διορθώσεις ή τις αλλαγές σας. Σας στέλνουμε το τελικό προσχέδιο μακέτας και περιμένουμε την έγκρισή σας με e-mail στο anmcreations@hotmail.com.
 

 

Χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας

Εφόσον η παραγγελία σας είναι σε διαθεσιμότητα χρειάζονται 10-15 εργάσιμες ημέρες για την προετοιμασία της. Στις μέρες αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας. Εξαιρούνται όμως οι εξής κατηγορίες προϊόντων:
 

  • Προσκλητήρια: 10 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα έγκρισης τη μακέτας. Το πόσο γρήγορα ετοιμάζεται η μακέτα εξαρτάται από εσάς.

  • Μπομπονιέρες γάμου – βάπτισης: 15-20 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη ποσότητα.

  • Βαπτιστικά Ρούχα: 20 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.

  • Στέφανα Γάμου: 15 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.

 

Οι απαιτούμενες μέρες είναι ενδεικτικές αφού μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Κατά την παραγγελία σας λαμβάνετε ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο αποστολής. 

 

 

Όρια Ευθύνης

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.anmcreations.com γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anmcreations.com καταβάλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των προϊόντων που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Το www.anmcreations.com καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ όλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες εταιρίες. Οι φωτογραφίες που αντιστοιχούν στα προϊόντα είναι ενδεικτικές.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.anmcreations.com δε δεσμεύει τη φυσική έδρα της εταιρείας. Οι τιμές καθώς και οι οποιεσδήποτε εκπτώσεις και προσφορές είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.anmcreations.com. Από το φυσικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο παραλαβή των παραγγελιών σας, κάτι που μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Φυσικά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα.

 

Το www.anmcreations.com δε φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιριών και ελέγχει διαρκώς τη διαθεσιμότητα τους. Ενημερώνει άμεσα τον ιστότοπό του για τυχόν ελλείψεις με το μήνυμα «Μη Διαθέσιμο» και σε περίπτωση που ο Πελάτης εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν, ενημερώνεται το συντομότερο δυνατό για την μελλοντική διαθεσιμότητα του.

 

Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%.

 

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας

Η ομάδα του anmcreations.com