Τα στάδια της παραγγελίας είναι τα εξής:

1)Δημιουργία παραγγελίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους

  • Μέσω της ιστοσελίδας μας
  • Τηλεφωνικώς
  • Μέσω e-mail 
  • Στο κατάστημα μας

2) Επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση και διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

3) Γίνεται κατάθεση προκαταβολής

4) Επεξεργασία παραγγελίας

5) Εξόφληση πριν την αποστολή της παραγγελίας σας

  • Πληρωμή στο κατάστημα μας (με μετρητά ή πιστωτική κάρτα)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αν μεταφέρετε χρήματα μέσω e-banking άλλης τράπεζας θα πρέπει ή να επιλέξετε το πεδίο όπου αναφέρεται η επιβάρυνση εξ΄ ολοκλήρου με τα έξοδα άλλων τραπεζών ή να καταθέσετε 4€ επιπλέον για την κάλυψη αυτών των εξόδων.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR3701722640005264090534811
Δικαιούχος: Δολμά Ιωάννα

ALPHA IBAN

IBAN: GR6301407390739002101014076
Δικαιούχοι: Δολμά Ιωάννα – Κεχαγιάς Δημήτριος

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR8601102380000023800190540
Δικαιούχοι: Δολμά Ιωάννα – Κεχαγιάς Δημήτριος

EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR6902604090000210200223911
Δικαιούχοι: Δολμά Ιωάννα – Κεχαγιάς Δημήτριος

Παραλαβή από το κατάστημά μας
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, μετά από συνεννόηση μαζί μας,  από το κατάστημα μας στην διεύθυνση: Περικλέους & Ιθάκης (γωνία) Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη.

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με courier ή μεταφορική εταιρεία 
Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής έως την έδρα του.

  1. Μη ογκώδη δέματα έως 4kg η αποστολή γίνεται με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier με χρέωση 6€.
  2. Ογκώδη ή βαριά δέματα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία, θα ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής. 

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρεία δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καταστροφής προϊόντων κατά τη μεταφορά, απώλειας δεμάτων, καθυστέρησης ή και αδυναμίας παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ).

Τα προϊόντα (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, θεματικοί στολισμοί κλπ.) που κατασκευάζονται ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Επιστροφή / Αλλαγή μη ελλατωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικώς (2313.052.536) ή μεσω e-mail (maketaprint@gmail.com) προκειμένου να δρομολογήσουμε την επιστροφή του.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιο πάνω περίπτωση θα επιβαρυνθείτε το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων. Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, είναι σε αρίστη κατάσταση και συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό και στη συσκευασία του.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Επιστροφή Ελλατωματικών Προϊόντων

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα μας τηλεφωνικώς (2313.052.536) ή μεσω e-mail (maketaprint@gmail.com) το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς δική σας επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί ακύρωση της παραγγελίας σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, έως 3 εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή ή εκτύπωση των προϊόντων.

Γενικοί Όροι

Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να διορθώνουμε οποιαδήποτε στιγμή τυχόν σφάλματα, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή ενημερώνουμε πληροφορίες στην ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Επιφυλασσόμαστε επίσης του δικαιώματος να αρνούμαστε την εκτέλεση οποιωνδήποτε παραγγελιών έχουν υποβληθεί και μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες, όπως μη ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα χαρακτηριστικά, την αποστολή, τους όρους πληρωμής ή τις πολιτικές επιστροφών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, χαρακτηριστικών, γραφικών και φωτογραφιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.prosklitiria.maketaprint.gr  και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Συνεπώς οποιαδήποτε παραβίαση ή χρήση του χωρίς την άδεια του προσώπου που είναι κάτοχος των δικαιωμάτων του δικτυακού τόπου κρίνεται ως παράνομη και υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν στην εταιρεία επίσης προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Σχεδιασμός

Το κόστος σχεδιασμού συμπεριλαμβάνει έως και 3 αλλαγές από το αρχικό σχέδιο.
Περισσότερες από 3 αλλαγές θα υπάρξει έξτρα χρέωση.

Η μακέτα του προσκλητηρίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο χωρίς την δική μας συγκατάθεση.

Στον πελάτη στέλνουμε το τελικό σχέδιο και κατόπιν έγκρισης προχωράμε σε εκτύπωση. Μετά την έγκριση της μακέτας ευθύνη φέρει ο πελάτης για τυχόν λάθη.

Παράδοση προϊόντων

Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση ή παράδοση των προϊόντων που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας μας.

Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, καθυστερήσεις – ελλείψεις προϊόντων από τρίτους/ μεταφοράς / φυσικές καταστροφές κλπ.